Home » Bags » AEVOR Backpacks

Wie wil deze fraaie vegan backpack nou niet hebben. 

Deze backpack gaat hard en dat is best te begrijpen. De kleur is hip, het model is gaaf en de gebuikerservaring is fantastisch te noemen. 

 

Diverse vakken voor telefoon, sleutels, pasjes en je 15" laptop zorgen ervoor dat deze tas opbergt waarvoor hij bedoeld is. 

Gemakkelijk uit te breiden van 18 naar 28 liter. De tas is waterafstotend zodat je met een gerust hart je spulletjes op je rug kunt vervoeren, zelfs wanneer het regent. 

 

VEGAN FOR AEVOR!!

Ok, deze moet je zien...

Dit is echt een fantastische vegan rugzak die je werkelijkwaar overal voor gaat gebruiken. Omdat het een rugtas is kun je hem natuurlijk altijd met je meenemen, maar deze bag is very special.

Wanneer je denkt dat er niet zoveel in past.... think again. In een handomdraai tover je er een extra compartiment bij zodat er nog eens een hele lading Vegan kaas  en edelgist in het tassie kan. Ideaal voor de boodschappen dus of om je granola met vegan kwark mee te nemen naar je werk.

De tas heeft ook een apart compartiment voor de laptop en diverse handige opbergruimtes. Je zult niet terleurgesteld worden en je collega's zouden willen dat ze wisten waar je deze bag vandaan hebt.... 

Ow my goodness, wat een strakke backpack is dit. Deze tas past overal bij en er past veel in. Superstrakke tas voor werk, school, boodschap or what soever. 

Alle tassen zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled pet en dit wordt volgend jaar 100%

  • Deze tas kun je vergroten van 18 liter tot 28 liter
  • waterafstotend
  • aparte ruimte voor een 15" laptop
  • verborgen vak aan de achterkant waar je gemakkelijk bij kunt wanneer je de tas om hebt. 
  • hoofdvak via twee ritsen bereikbaar

Wat een gezellige veganistische backpack is dit zeg. Als je niet al vrolijk bent, dan word je het vanzelf wel van deze tas. 

Superfijn om te dragen en erg makkelijk in de omgang. Het hoofdcompartiment is op twee manieren bereikbaar via twee afzonderlijke ritsen. Superhandig zodat je niet iedere keer de clips die  trouwens supersterk zijn omdat ze van metaal zijn, open hoeft te maken. Aan de bovezijde zit namelijk ook een rits.

Aan de binnenkant vind je een ruim compartiment waar een apart zakje zit voor je drinkbeker, zodat deze rechtop blijft staan en niet gaan zwerven in je tas.

Verder is er een apart vak voor je 15" laptop, een vakje wat gemakkelijk te bereiken is wanneer je de tas om hebt voor je telefoon of sleutels en de tas is zeer makelijk af te stellen.

Optimaal comfort voor toch een klein prijsje gezien de kwaliteit die je geleverd krijgt.  

Deze vegan groene backpack van Aevor is een zeer mooie rugtas met diverse mogelijkheden. 

De inhoud van de tas zoal je op de eerste foto ziet is 18 liter. Deze is te vergroten naar 28 liter wanneer je bovenste flap los maakt. Hierdoor is de tas mulitfunctioneel. 

De tas heeft een apart vak voor een 15" laptop en een aprart compartiment voor je drinkfles binnenin de tas. De veganistische backpack is gemaakt van 50% PET en in de nieuwe productielijn zal er 100% PET gebruikt worden. 

Waneer de tas gedragen wordt is er op de rug toegant tot een apart vakje waar je je sleutels of telefoon op kunt bergen. Super handig wanneer je op de fiets zit en je je telefoon niet in je broekzak wilt hebben zitten. 

De tas is ergonomisch ontworpen en zit als gegoten. Het hoofdvak is met twee aparte ritsen toegankelijk zodat je de onverwoestbare clips niet los hoeft te maken wanneer je snel in je tas moet zijn. 

De kwaliteit is buitengewoon en hiermee is de prijs-kwaliteitverhouding dan ook perfect te noemen. 

Tevens is de tas waterafstotend, wat het een ideale tas maakt voor iedere dag. 

Deze vegan rugzak is een lust voor het oog met zijn frisse look. In de aankomende donkere dagen zul jij het lichtpuntje puntje zijn met deze fantastische backpack!

Zeer strakke vegan backpack van Aevor. De kleur is grijs maar grijs is absoluut niet wat deze tas is. Topdesign en zeer hip is deze rugtas wel te noemen. Met diverse opbergmogelijkheden en aparte vakken voor 15" laptop, sleutels en telefoon is dit een superhandige tas voor allerdaags gebruik. 

Sold out

VEGAN FOR AEVOR.... 

Een absolute musthave in je collectie bags. Voor in de trein, bus of op de fiets. Deze tas is een ware lust voor het oog en je kunt er ook nog wat mee. Wat te denken van het vervoeren van je heerlijke granola tezamen met je laptop en de smoothie. 's-middags nog even snel een boodschap doen is geen probleem. Met de flap tover je in een handomdraai extra ruimte in je tas, zodat je geen plastic tasjes meer nodig hebt. 

Met deze gezellige backpack kun je voor de dag komen. De rugtas heeft een apart compartiment voor een 15" laptop. Het materiaal bestaat uit 50% gerecycled PET en in waterafstotend. 

De clips zijn gemaakt van metaal, zodat dit niet kapot kan mocht je er per ongeluk op gaan staan of iets dergelijks. Diverse verborgen vakjes zorgen ervoor dat je ook gemakkelijk je sleutels of je telefoon op kunt bergen op het moment dat je je tas om hebt. 

De vegan backpack is te vergroten met een simpele handeling van  18 liter naar 28 liter. Dit kan goed van pas komen wanneer je vanuit je werk nog even boodschappen moet doen. Simpel de bovenste flap losmaken en je hebt 10 liter extra ruimte. 

Met deze tas is het easy om er fashionable uit te zien en ook nog eens uber functioneel te zijn. 

Deze waterdichte vegan rugtas van Aevor is een must have wanneer je veel buiten bent en veel je rugtas wilt gebruiken. Omdat hij helemaal waterdicht is kun je hem gebruiken wanneer je wilt. 

Super handig in de verenigde provincies van The Netherlands omdat ondanks de huidige warme zomers er ook zo nu en dan superveel regen uit de lucht valt. 

Deze backpack van Aevor is Vegan en watericht. Dat houdt in dat er geen vocht binnen kan dringen in deze bag en dat je er geen regenhoes over hoeft te trekken. 

Deze tas heeft dezelfde functionaliteiten als alle andere Daypacks van Aevor. 

Deze waterdichte vegan backpack is een musthave! Wanneer de stortregen vanuit de hemel op je hoofd neerdwarrelt zijn je spullen die je bij je hebt veilig in deze waterdichte rugtas van Aevor. 

Je zou willen dat je jas van PET gemaakt zou zijn, zo droog blijven je spullen. 

Deze tas heeft dezelfde functionaliteiten als de gewonen waterafstotende backpacks van Aevor! 

Deze zogenaamde vegan Rolltop backpack van Aevor is een sportieve en de kleinste backpack die we te bieden hebben. 

Er past zo ongeveer 14 liter in en is uitermate geschikt om je sportkleding in mee te nemen op weg naar de sportschool. Wanneer je de rolltop open maakt krijg je nog 4 extra liters tot je beschikking, zodat de inhoud van je rugtas 18 liter bedraagt. Superhandig wanneer je nog even snel een boodschap moet halen. 

Buiten het feit dat de rugtas dus erg functioneel is en diverse compartimentjes heeft om je spullen in op te bergen, ziet deze rugtas er ook nog eens super fashionable uit. 

Veganice Yourself en zorg ervoor dat je volgende backpack er een van Aevor is. 

Sold out

Deze zogenaamde Rolltop backpack van Aevor is uiteraard vegan en ook nog eens een lust voor het oog. Met deze vrolijke kleurtjes loop je er zelfs in het grauwe herfstweer nog als een zonnetje bij. 

Ook deze backpack is gemaakt van 50% gerecyclede PET en heeft een inhoud van 14 liter welke te vergroten is naar 18 liter. 

Voor de prijs en kwaliteit hoef je het echt niet te laten. 

Deze rugtas is een maatje groter dan de Daypack waardoor hier meer spullen inpassen. De tas is waterproof, dus ideaal voor als je sportief op de bike naar je werk sjeest. De tas is perfect voor een regenachtige dag omdat deze vegan backpack waterdicht is. 

Gemaakt van 100% gerecycled PET. Hiermee onderscheidt deze vegan backpack zich van de rest! 

Wat een ontzettende stoere urban rugtas is dit. Je hoeft niet Zwart-Wit te denken om deze tas te kunnen dragen. 

Deze TripPack in de kleur Pine Green is een ietwat groter formaat dan de Daypacks. Er gaat gemddeld 26 liter in deze tas en wanneer de tas groter gemaakt wordt past er zelfs 33 liter in deze Vegan Backpack. 

 

Superfrisse Aevor Vegan Backpack. Wat een kick ding is dit. Leuke frisse kleurtjes gecombineerd met handzaamheid en goede kwaliteit. Bij Aevor weten ze hoe ze tassen moeten maken die functioneel zijn en er tof uit zien. 

De tas bestaat uit 50% gerecyclede PET is waterafstotend en heeft diverse vakken waar je je spullen mooi en netjes kunt opbergen.

 

Dit is de grootste variant van Aevor. De vegan Travelpack heeft een inhoud van 38 tot 45 liter en bestaat uit 50% gerecycled PET. De tas is waterafstotend. 

De tas heeft diverse compartimenten waarin je veel spullen kwijt kunt. Wederom heeft het hoofdcompartiment twee ritsen waarmee je toegang kunt verkrijgen. 

De verwijderbare brede banden rond je middel zorgen ervoor dat de druk goed verdeeld wordt. Een ideale tas wanneer je op vakantie gaat en je tas veel bij je wilt hebben.