Home » Headphones

Veganhippo.nl presenteert met trots de Grado Labs eerste en enige Bluetooth-hoofdtelefoon met open achterkant.

Voor wie het merk Grado niet kent. Grado is een begrip binnen de muziekindustrie en wordt al decennia lang geprezen om het ongelooflijke geluid wat er uit de koptelefoons komt. 

Het is niet verwonderlijk dat Grado wordt gebruikt door bijvoorbeeld John Mayer. 

Met het maken van deze headphone zijn er geen compromissen gesloten om u het echte Grado-geluid te bieden in een draadloze hoofdtelefoon.

Het is echt ongelooflijk wat een geluid hier uit komt. Deze draadloze headphone laat je vergeten waar je bent. Jij bent op het concert van je favoriete artiest als je deze knoeperts op je oren zet. Byonce, Miley Sirus of een video van Earthling Ed. Het is alsof je naast ze staat en erbij bent.

Je hoort ieder detail wat in de muziek verwerkt zit. Ongelooflijk wat een prijs kwaliteitverhouding..... 

De nieuwe SR60e heeft een verbeterd driverontwerp en ze hebben de massadistributie in de plastic behuizing vergroot en verbeterd. De manier waarop de nieuwe driver en de plastic behuizing van de SR60e lucht verplaatsen en reageren op geluidstrillingen worden nu minder beïnvloed door tijdelijke vervormingen. Met de SR60e merkt u een verbeterde regeling van het bovenste en onderste bereik van het frequentiespectrum, waarbij Grado's wereldberoemde midrange beter wordt ondersteund. En de SR60e zal een geluid produceren dat pure Grado is, warme harmonische kleuren, rijke volle vocalen, uitstekende dynamiek en een ultragladde bovenkant.

Of je nu van gamen of jammen houdt, onze perfect geproportioneerde soundstage levert de midrange waar je van houdt en de details waar je naar verlangt. De 4-aderige kabel en de vergulde miniplug brengen de sprankeling terug naar uw audio- of gamesysteem, tablet of telefoon. Speel toetsenbord of gitaar in je eigen hoofdruimte met de comfortabele S-kussens en duurzame reliëf vinyl band.  

Het vermogen van Grado om lichtheid te combineren met extreme stijfheid en interne demping is goed gebruikt op de SR125e. De SR125e is voorzien van een ultramodern stuurprogramma en kabelontwerp met behulp van UHPLC (Ultra-High Purity, Long Crystal) koperen spreekspoeldraad. Met het ontwerp met 8 geleiders zult u een uitstekende controle en stabiliteit van het bovenste en onderste bereik van het frequentiespectrum opmerken, waarbij beide Grado's wereldberoemde midrange ondersteunen. De membranen worden onderworpen aan een speciaal ontstressproces om het innerlijke detail te verbeteren. De manier waarop de nieuwe driver, kabel en plastic behuizing van de SR125e lucht verplaatsen en reageren op geluidstrillingen worden vrijwel niet beïnvloed door tijdelijke vervormingen. Bass, midrange en treble zijn open en u zult genieten van de fijne toonverdeling en balans. De SR125e produceert een geluid dat puur Grado is, met warme harmonische kleuren, rijke volle vocalen, uitstekende dynamiek en een ultragladde bovenkant.

Deze hoofdtelefoon heeft een aanzienlijke luchtstroom aan de achterzijde door een metalen scherm, terwijl hij Grado's grotere oorkussen en nauw op elkaar afgestemde drivers gebruikt. Het resultaat is een brede soundstage zonder kleuringen. De manier waarop de nieuwe driver, kabel en kunststofbehuizing van de SR225e lucht verplaatsen en reageren op geluidstrillingen wordt vrijwel niet beïnvloed door tijdelijke vervormingen. Bass, midrange en treble zijn allemaal meer wijd open en u zult genieten van de fijne toonverdeling en balans. De SR225e produceert een geluid dat puur Grado is, met warme harmonische kleuren, rijke volle vocalen, uitstekende dynamiek en een ultragladde bovenkant.

Er is voor deze headphone kozen voor een gepoedercoate aluminium behuizing omdat de toegevoegde massa soepelere overgangen betekent van het laagste frequentiebereik naar het hoogste. Je kunt ook genieten van de authentieke stijl van de jaren 60, die perfect past bij magere stropdassen en sombere blikken. De hoofdband wordt speciaal voor Veganhippo.nl veganiced en van sterk kunststof geleverd. Dit wordt direct vanaf productie gedaan zodat er geen leer op de headphone heeft gezeten.

Deze fantastische headphone wordt speciaal voor Veganhippo.nl geveganiced. De headphone krijgt daardoor een zwarte hoofdband van sterk kunststof ipv een bruine.

Belangrijk om te weten is dat dit direct vanuit de werkplaats in het productieproces bij Grado gebeurt, dus dat er voor jouw item nooit leer is gebruikt en wordt vervangen. 

De nieuwe "eGrado" is functioneel stijlvol, lichtgewicht en comfortabel. Door de integratie van dezelfde drivers die worden gebruikt in de hoog aangeschreven SR60-hoofdtelefoon, is dit de high-end keuze in de low-end markt. De "eGrado" heeft een hoofdband achter de nek die comfortabel en stijlvol is. Ontvang het veelgeprezen "geluid" van Grado voor een prijs die voor iedereen bereikbaar is.

Grado - iGe3

€149.00

Grado - iGe3

€149.00

De Grado iGe3 is de nieuwste in de lijn van hoogwaardige In-Ear-hoofdtelefoons. Met een nieuwe eigen brede bandbreedtedriver is de verbeterde respons meer lineair en biedt de luisteraar ongeëvenaarde prestaties voor deze prijsklasse. De iGe3-hoofdtelefoon bevat een door Apple gelicentieerde controller met een microfoon en biedt de mogelijkheid om het volume, muzieknummers, telefoongesprekken en Siri te regelen.